Ny utrustning

Att ha ny och hel utrustning för di som sportar är väldigt viktigt. Speciellt i en sport som hockey. Att ha utrustning som är trasig kan medföra sig en väldig massa skador och det kan i sig betyda att säsongen tar slut i förtid.

Se därför till att kontinuerligt byta ut delar som börjar bli trasig så du slipper hamna i en situation där dina benskydd är trasiga. En annan viktig del att byta ut med jämna mellanrum, dels för skyddets skull men också för bättre grepp, är dina hockeyhandskar. Byter du ut dina hockeyhandskar med jämna mellanrum kan du vara säker på att greppet till klubban håller sig fräscht samtidigt som dina skydd i handskarna håller bättre. Att ha flera par att hoppa emellan har också sina fördelar, då du inte nöter på samma par flera gånger.

När du köper utrustning så se till att utrustningen har rätt storlek också. Detta är väldigt viktigt i tidig ålder då fel storlek kan i sig medföra skador om det inte hanteras på rätt sätt. För stora saker kan i stället för att hjälpa stjälpa spelaren och det blir bara klumpigt.