Roliga julklappar till polarnas julkappslek

Julklappsleken har blivit trendigt de senaste åren. Leken gåt ut på att ett gäng personer kommer överens om att köpa en eller flera julklappar för en förutbestämd summa. Julklappen ska passa alla i gruppen för den ska inte adresseras till en förutbestämd person. När klapparna är köpta och inslagna så ses man och slår tärning om vem som får vilken klapp. Men vad ska man köpa, hör kommer några riktigt roliga råd som vi delat upp efter prislapp.

För den som gillar att leka utomhus så tänker vi varför inte slangbellor? Det är extra kul om hela gänget kan ses ute och skjuta prick på något mål. I samma kategori så finns det roliga luftvapen som kanske skulle kunna vara kul att få. Det här är presenter som kan bli dyra så allt beror på budgeten. Har ni en lite större budget så kanske en kul drönare skulle kunna vara något som skulle bli uppskattat. Nu menar vi kanske inte främst dom dyra och professionella drönarna utan kanske snarare något i mellanklassen. Du känner dina polare bäst, så du vet nog vad som hade gillat, men satsa på något kul som ni kanske kan göra tillsammans. Vill du satsa på något som passar bättre inomhus för den här årstiden så kanske ett nytt brädspel skulle kunna vara en riktigt lyckad julklapp.

Är budgeten lite mer begränsad så behöver du inte misströsta, det finns massa kul och praktiska saker även för mindre plånböcker. Varför inte plocka ihop en liten låda med goda grejer, nån skinka och ost, kanske marmelad och kex med något gott att dricka. Vi vill även slå ett slag för snygga whiskyglas eller whiskyflaskor, kanske kan du fixa ett snyggt graverat glas som någon i kompisgänget skulle bli glad av? Det finns med andra ord en hel del om du bara ger dig lite tid att klura.