Den digitala sfären

Den digitala sfären börjar bli ganska stor och det är inte alltid det är frågan om datorrelaterat då det kommer till det digitala. Våra hem börjar bli allt mer styrda av ettor och nollor. Mycket av det vi använder oss av idag är på något sätt kopplat mot det digitala samhälle vi byggt och håller på att bygga upp.

En ständig utveckling

I takt med utvecklingen så skapar vi ett slags beroende av att ständigt kunna använda oss av exempelvis Internet i mångt och mycket. Det är en ständig utveckling av det vi anser oss vara i behov av. Många hänger gladeligen med och testar outforskade områden som verkar intressanta. Våra hem blir allt mer intelligenta tack var den digitala revolutionen som pågår. Det finns idag kylskåp som håller reda på saker och ting åt dig. Skulle äggen eller mjölken börja på minska så får du ett meddelande om detta.

Digitala saker som vi använder

Våra smarta telefoner blir allt smartare. Vem kunde tro för 20 år sedan att vi skulle kunna fotografera med telefonen och direkt kunna lägga upp bilden på en plattform där alla kan se den bild vi tagit. Allt fler fotograferar digitalt idag och skapar ett stort intresse för just detta. Det finns mycket att välja bland när det kommer till digitala systemkameror. Om man inte väljer att endast fotografera med sin mobil vill säga. Mycket av den digitala informationen som vi använder oss eller lagrar själva lägger i ett moln av något slag. Serverhallar byggs lite överallt för att vi ska kunna lagra på andra ställen än i vår dator.