Prova på spelautomater

Du har säkert sett de. De snurrande hjulen som man hoppas ska visa samma symboler så att man kan kamma hem storvinsten. Då den tekniska utvecklingen ständigt går framåt blir det allt lättare att uppleva den sortens adrenalinkick som dessa spel ger. Du kan idag spela i princip var du än befinner dig. På bussen, vid matbordet eller på parkbänk. Casinoupplevelsen är där.

Spelautomater eller slots som de också kallas har verkligen dragit nytta av denna utveckling. Vi tänkte idag därför tipsa om några slots som vi gillar. Häng med!

Viking Runecraft

Runor, vikingar och mörka färger. Den här sloten går all-in när det gäller sitt tema och slutresultatet blir sannerligen häftigt. Kalla, mörka berg med snö som faller. Som du märker är det här en slot som är allt annat än ett hafsverk. Tor, Oden och Heimdal. Har du ett gott öga till de gamla asagudarna är det här sloten för dig.

Zorro

Denna maskerade hämnare har numera en egen slot. Med sin fräscha design och roliga tema är det här verkligen en slot du borde ge en chans innan du avfärdar den. Vem vet? Den kanske överraskar dig?

Wild Neon

Alla älskar vi neon och med denna retrodoftande slot har Push Gaming gett oss en överdos av just detta. Neon! Med sin vackra design och passande musik är det verkligen en slot som ger en fantastisk spelupplevelse. Det känns nästan som att man står på The Strip i Las Vegas. Tror du oss inte? Varför inte prova och se själv?